loading
loading
"Metamorfose"
"Savanne"
"Skovørn"
"Noctiluca"
"De Glemtes By"
"Jordbærdrømme"
"Underværket"

cookies og privatlivspolitik

Cookies

 

Brug af cookies

Dette website www.MortenFunder.dk benytter sig af såkaldte cookies med et enkelt formål:
– almindelig besøgsstatistik via Google Analytics.

 

Når du besøger www.MortenFunder.dk, vil der derfor blive lagret en cookie på din computer, hvorved jeg, via Google Analytics, kan indsamle information om brugen af mit website. Herunder hvor trafikken kommer fra, hvor mange besøgende jeg har, hvilke sider/artikler der har flest besøg m.m. Jeg anvender Google Analytics for at få indsigt i brugernes præferencer og derved øge brugervenligheden, redaktionelt fokus og kvaliteten af mit indhold på www.MortenFunder.dk.

 

Vil du undgå eller slette cookies på din computer

De fleste internetbrowsere accepterer normalt cookies. Ønsker du at undgå brugen af cookies har Forbrugerrådet lavet denne guide til hvordan du kan slå lagring af cookies fra i din browser.

Vil du gerne acceptere cookies, men ikke fra Google Analytics kan du benytte værktøjet Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Ønsker du at slette cookies som allerede er lagret på din computer, kan du finde hjælp her i WikiHow to do anything.

 

Privatlivspolitik

 

Data anvendes til følgende formål

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev så lover jeg, at jeg udelukkende vil benytte dit navn og din e-mailadresse til at sende dig mit nyhedsbrev om udstillinger og andet til den tilmeldte e-mail adresse. Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen.

 

Dataopbevaring og sletning af data

Jeg passer godt på dine personoplysninger, og jeg hverken deler eller videresælger dine oplysninger.

Disse oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Ønsker du at framelde dig mit nyhedsbrev kan du kan du afmelde det via afmeld-linket i bunden af enhver af de e-mails jeg sender dig, eller du kan blot sende en mail til mig, hvor du skriver at du gerne vil afmeldes.

 

Kilder

Jeg har fået dine oplysninger:

– Direkte af dig via tilmelding til mit nyhedsbrev på hjemmesiden eller andre steder på internettet.

– Direkte af dig, hvis du har tilmeldt dig på en liste lagt frem på en af mine udstillinger.

– Direkte af dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.

 

Modtagere

Jeg har indgået databehandleraftaler med databehandleren MailChimp, hvilket er min garanti for, at dette firma overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Jeg benytter MailChimp til håndtering af mailadresser for udsendelse af nyhedsbreve.

 

Opbevaring

Jeg opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

 

– I forbindelse med nyhedsbreve:

Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage; og såfremt jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.

 

– I forbindelse med køb af ydelser eller produkter:

I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks. fordi du har adgang til et online produkt, du har købt.

 

Adgang til dine oplysninger

Ifølge Persondataloven har du ret til at vide hvilke data jeg har registreret om dig. Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg ligger inde med om dig.

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger kan du også sende mig en anmodning herom.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk

 

Kontakt mig

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.