loading
loading
"Metamorfose"
"Savanne"
"Skovørn"
"Noctiluca"
"De Glemtes By"
"Jordbærdrømme"
"Underværket"

Nyhedsbrev

nyhedsbrevGå ikke glip af en eneste begivenhed. Bliv inviteret til ferniseringer og events – og få inspiration direkte i din indbakke

 

10 % rabat 

Jeg holder dig orienteret, når jeg holder udstillinger, udgiver nye værker, eller når jeg har andet og nyt at fortælle om. Hvis du printer forsiden af mit nyhedsbrev ud og tager det med på en af de annoncerede udstillinger, eller du viser mig nyhedsbrevet på din tablet/smartphone, vil jeg give dig 10 % rabat, hvis du køber et af mine værker. Jeg udsender sædvanligvis mine nyhedsbreve mellem 6 og 8 gange om året.

 

Tilmeld dig ved at udfylde felterne i tilmeldingsboksen nedenfor og klik på Tilmeld. Derefter vil du modtage en mail fra mig, hvori du skal bekræfte din tilmelding. Mailen sendes til den email-adresse du angiver, når du klikker på Tilmeld. På den måde er jeg sikker på, at din e-mail-adresse er tastet korrekt.

 

Nyhedsbrevet er naturligvis gratis, og jeg garanterer, at din e-mail adresse ikke bliver videregivet eller brugt til andre formål.

 

Hvis du fortryder din tilmelding til nyhedsbrevet, kan du altid afmelde det via afmeld-linket i bunden af hvert nyhedsbrev, eller du kan blot sende en mail til mig, hvor du skriver at du gerne vil afmeldes.

 

NB!

Mit mailsystem kræver, at du bekræfter din mailadresse. Dette er en sikkerhed for dig, så andre ikke kan tilmelde din mailadresse til steder, hvor du ikke er interesseret. Så snart du har bekræftet tilmeldingen, vil du fremover modtage mit nyhedsbrev.

 

 

Tilmelding til nyhedsbrev:

 

Se de seneste nyhedsbreve her: