Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

HOFOR, firmaudstilling

... en del af mit kunstneriske univers

HOFOR, firmaudstilling

Amager Fælled

Amager Fælled er et fredet naturområde i den nordvestlige del af Amager. Fælleden har fra gammel tid været benyttet som græsningsareal for kreaturer, men benyttes nu til rekreative formål. Den nye bydel Ørestad med den Københavnske Metro ligger i den nordlige del af fælleden, og det er også her at HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, ligger placeret.

HOFOR

HoforHOFOR er en dansk virksomhed, der forsyner flere kommuner i hovedstadsområdet med drikkevand, samt håndterer regn- og spildevand.
Virksomheden leverer ligeledes fjernvarme, fjernkøling og bygas i Københavns Kommune, samt investerer i vedvarende energi.

I et par måneder hænger nogle af mine billeder her. I mødelokalet med de blå stole ses på billedet nedenunder Metamorfose på 1,8 x 2 meter delt i to rammer. Det andet mødelokale har udsigt over røde hustage, og her hænger Elefantbjerget på 80 x 100 cm.

Lotte Bødstrup, Kunstansvarlig i HOFOR A/S, udtaler:
”Vi har denne sommer, fornøjelsen af at udstille Mortens smukke værker i vores helt nyindrettede mødelokaler. De skaber glæde og en spændende dynamik i de store og lyse rum med udsigt over Amager Fælled.”

 

Hofor_Metamorfose

Hofor_Elefantbjerget