loading
loading
"Metamorfose"
"Savanne"
"Skovørn"
"Noctiluca"
"De Glemtes By"
"Jordbærdrømme"
"Underværket"

Kurser, foredrag og workshops

Jeg har altid beskæftiget mig med kunst på den ene eller anden måde. Efter over 10 år med min fotokunst, vil jeg gerne dele min glæde over denne kunstform med andre.  Dette tilbyder jeg gennem foredrag og workshops.

 

Inspirationsaften

Foredrag i fotoklub

Jeg har lavet et oplæg til en inspirationsaften, hvor jeg fortæller om mit arbejde med kunsten. På min computer viser jeg eksempler på opbygning af dele af et kunstværk med de forskellige værktøjer, jeg anvender i Photoshop. Jeg viser også eksempler på mit færdige arbejde. Denne aften er tiltænkt fotoklubber og foreninger, men også andre kan tænkes at have interesse for en sådan præsentation.

 

Workshop

Mange har gennem tiden spurgt mig, om jeg afholder kurser i anvendelse af Photoshop, og jeg kan nu tilbyde en lille workshop med dette spændende billedbehandlingsprogram. Med kun ganske få deltagere eller måske blot en enkelt, går jeg i dybden med anvendelsen af mine forskellige værktøjer i Photoshop.