loading
loading
"Metamorfose"
"Savanne"
"Skovørn"
"Noctiluca"
"De Glemtes By"
"Jordbærdrømme"
"Underværket"

Nyhedsbrev

nyhedsbrevGå ikke glip af en eneste begivenhed. Bliv inviteret til ferniseringer og events – og få inspiration direkte i din indbakke

 

Jeg holder dig orienteret, når jeg holder udstillinger, udgiver nye værker, eller når jeg har andet og nyt at fortælle om. Hvis du printer forsiden af mit nyhedsbrev ud og tager det med på en af de annoncerede udstillinger, eller du viser mig nyhedsbrevet på din tablet/smartphone, vil jeg give dig 10 % rabat, hvis du køber et af mine værker. Jeg udsender sædvanligvis mine nyhedsbreve mellem 6 og 8 gange om året.

 

Det får du

  • – Personlig invitation til ferniseringer og andre udstillinger
  • – 10 % rabat ved køb fra mine udstillinger

 

Tilmeld dig ved at udfylde felterne i tilmeldingsboksen nedenfor og klik på Tilmeld. Derefter vil du modtage en mail fra mig, hvori du skal bekræfte din tilmelding. Mailen sendes til den email-adresse du angiver, når du klikker på Tilmeld. På den måde er jeg sikker på, at din e-mail-adresse er tastet korrekt.

 

Nyhedsbrevet er naturligvis gratis, og jeg garanterer, at din e-mail adresse ikke bliver videregivet eller brugt til andre formål.

 

Hvis du fortryder din tilmelding til nyhedsbrevet, kan du altid afmelde det via afmeld-linket i bunden af hvert nyhedsbrev, eller du kan blot sende en mail til mig, hvor du skriver at du gerne vil afmeldes.

 

NB!

Når du har udfyldt dit navn og din email, vil du modtage en email fra mig, hvor du skal bekræfte din tilmelding.
Først herefter modtager du nyhedsbreve fra mig.

 

 

Tilmelding til nyhedsbrev:


Markedsføringstilladelse

Morten Funder Fotokunst vil bruge de oplysninger, du giver på denne formular, til at være i kontakt med dig og at sende dig opdateringer og markedsføring.

Du kan til enhver tid ændre mening ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af en e-mail, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på news@mortenfunder.dk. Vi behandler dine oplysninger med respekt. For mere information om vores privatlivspraksis, besøg venligst vores hjemmeside. Ved at klikke nedenfor accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.

 

Se det senest udsendte nyhedsbrev, klik her.