loading
loading
"Metamorfose"
"Savanne"
"Skovørn"
"Noctiluca"
"De Glemtes By"
"Jordbærdrømme"
"Underværket"

Udstilling hos jer?

I er sikkert en virksomhed med en velfungerende kunstforening, der søger ny inspiration

 

Udstilling hos Force Technology

Min fotokunst skaber enestående muligheder for løbende at tilføre fornyelse og dynamik i jeres vante omgivelser. Kunst tilfører ny energi og overraskende udtryk – ikke blot til inspiration for medarbejderne, men også for jeres eksterne gæster i huset. 

 

I kan glæde virksomhedens medarbejdere og besøgende med en veltilrettelagt udstilling, samt byde dem på en farverig og spændende rejse ind i naturens forunderlige dybder … en rejse ind i et helt nyt univers af detaljer, farver og former. Min fotokunst er til gangarealer, mødelokaler, receptioner, kontormiljøer og åbne rum, hvor virksomheden ønsker at skabe inspirerende omgivelser.

 

Fotografiske forvandlinger

Gennem min nyskabende fotokunst har jeg udviklet et billedunivers af drømme og stemninger baseret på fotos fra naturen, men digitalt bearbejdede og transformerede til særegne fantasifulde verdener. Kunstanmelder Tom Jørgensen skriver ‘Resultatet er usædvanligt smukt. Som i drømme genkender vi konkrete steder og landskaber, men det hele er revet ud af konteksten i en magisk verden, hvor alt kan ske. Tid og sted er ikke længere logisk bygget op’.

 

Jeg viser et bredt udsnit af min fotokunst. Ønsker jeres virksomhed at have min fotokunst hængende, er I velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende snak om de muligheder, jeg kan tilbyde. Vi kan så aftale alle enkeltheder vedrørende udstillingen. Jeg bringer og henter efterfølgende omkring 20 billeder til en udstilling efter samråd med jer, og jeg modtager gerne hjælp med ophængningen. Jeg medbringer en prisliste på de udstillede værker samt kunstfoldere og postkort der frit kan tages af interesserede. Efter udstillingen sender jeg en elektronisk momsfaktura til kunstforeningen, som I kan betale via bankoverførsel. Jeg forventer et minimumskøb / vederlag for ca. 5.000 kr. pr. måned. Udstillingsperioden er normalt 1 måned, andet kan dog aftales.

 

Udstilling af keramik

Jeg er siden 2017 begyndt at udstille min keramik sammen med min fotokunst. Keramikken giver mig mulighed for at udforske det rumlige element, hvor fotokunsten begrænser sig til fladerne. Uanset om mine ideer er med til at forme leret, eller de giver mig inspiration til min fotografiske kunst, så er grundlaget det samme, og felterne beriger hinanden indbyrdes.

 

Alle mine keramiske emner kan efter temperament anvendes som dekorativ brugskunst, det kan ses som funktionelt design, eller det kan være det lille twist, der får smilet frem hos beskueren. Udtrykkene strækker sig fra det nidkært perfekte og geometriske til de mere organiske former i både brugskunsten og de skulpturelle værker.

 

Min udstilling af fotokunst kan med fordel suppleres med en lille udstilling af min keramik.

 

Inspirationsaften

I kan supplere udstillingen med et fyraftensmøde eller en inspirationsaften for jeres medlemmer, Her vil jeg tilbyde jer at komme og fortælle om mit arbejde og med eksempler give en præsentation af, hvordan jeg ud fra almindelige fotografier bygger et værk op i Photoshop. 

I løbet af 2017 fik jeg inspireret medlemmerne i fem fotoklubber på Sjælland, og mon ikke også medlemmerne i jeres kunstforening kunne bruge et kreativt boost?

 

Jeg har udstillet i og solgt fotokunst til over 80 kunstforeninger. Hertil kommer deltagelse på rigtig mange messer og i gallerier. Her kan I se, hvor jeg tidligere har udstillet.

 

I kan også vælge at booke en fremvisning på jeres firmadomicil. Jeg fylder gerne bilen med min kunst og kører ud til jer i virksomheden med et udvalg.

 

Hvis I vil vide noget om de tilbagemeldinger, jeg har fået fra mine kunder med hensyn til mine udstillinger, har jeg samlet nogle af udtalelserne her.

 

Fra min udstilling hos Nunc – Thermo Fisher Scientific a/s

Fra min udstilling hos Nunc - Thermo Fisher Scientific a/s

 

Receptionen hos Abbott & Abbvie

AbbottAbbvie1

 

Hos DPA Microphones i Allerød

DPA_Alleroed

 

Kopenhagen Fur, Glostrup