Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Anneberg Kulturpark, Kunstnerfløjen

... en del af mit kunstneriske univers

Anneberg Kulturpark, Kunstnerfløjen

Da Joan og jeg i april 2022 fik muligheden for at leje et lille lokale i Kunstnerfløjen i Anneberg Kulturpark, slog vi straks til. Det har taget noget tid at få indrettes os, men efterhånden har vi fået fyldt godt op på hylder og vægge. Du er altid velkommen til at kigge ind til os på vores værksted og se vores udstilling på 2. sal, når vi har åbent. Vi har ingen faste åbningstider, så kontakt os og hør, hvornår vi holder åbent næste gang

 

 

Vi er i øjeblikket begrænset af en times transport til og fra Kunstnerfløjen. Vi håber derfor hurtigst muligt at kunne forkorte transporttiden væsentligt, så vi oftere kan være til stede på vores nye udstillingssted. I takt med vi får flyttet vores kunst og kunsthåndværk til Kunstnerfløjen, så vil der efterhånden være mindre at finde på hylderne i vores tidligere Galleri Berg-Funder.

I Kunstnerfløjen vil vi fortsætte med at præsentere og sælge vores egenproducerede kunst og kunsthåndværk indenfor foto, tekstil og keramik. Vi vil til stadighed bestræbe os på at have skiftende udstillinger hele året, så vi altid vil være et besøg værd.

Kunstnerfløjen er beliggende midt i Anneberg Kulturpark på adressen Annebergparken 35, 4500 Nykøbing Sj. Lokalet med vores udstilling findes på 2. sal.

Sidste nyt

I løbet af foråret 2023 flytter vi ned i stueetagen, hvor vores åbningstider bliver mere faste.

Om Kulturparken

Anneberg Kulturpark ligger i hjertet af Odsherred. Området med 48 større bygninger blev for 100 år siden opført som et sindssygehospital, og er i dag blevet et mødested for alle sanser. Her er gastronomi, kunst, kultur og oplevelser året rundt. Foruden kunstnerne i Kunstnerfløjen er her også en masse andre spændende aktører. I flæng kan nævnes mikrobryggeriet Deeper Roots, mejeriet Isøre Is, fødevaregrossisten Dansk Tang, Det Vilde Spinderi samt restaurant MOTA, som i juli 2022 fik tildelt deres første Michelin stjerne.

Under overskriften 17 GOALS ON MY MIND har 21 danske og internationale kunstnere  i området skabt en permanent skulpturpark indenfor samtidskunst, hvor hver af de 17 skulpturer fortolker FNs verdensmål for bæredygtig udvikling.

Om Kunstnerfløjen

Kunstnerfløjen er et åbent og eksperimenterende kunstnerfællesskab, hvor over 30 kunstnere her lejet sig ind.

Kunstnerfløjen er inddelt i 3 etager. Stueetagen er åben med arbejdende værksteder og skiftende udstillinger alle dage kl. 11 – 16 undtagen mandage i sommerhalvåret indtil september. På både 1. og 2. sal kan du være heldig, at der er åbne værksteder udover den første lørdag hver måned hele året kl. 11 – 16. Men tag trappen op og gå på opdagelse, Joan og jeg finder du jo på 2. sal 😉

Det er både inspirerende og berigende at se på kunst i det miljø og på det sted, hvor kunsten skabes. Kunstnerfløjen er hjemmebane for meget forskellige kunstnere, som spænder over bl.a. billedkunst, broderi, keramik, smykkekunst, forfatterskab, skuespil, skulptur, fotokunst og tekstil.