Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Referencer

... en del af mit kunstneriske univers

Udtalelser fra mine kunder og samarbejdspartnere

 

Når jeg afholder udstillinger, får jeg tit tilbagemeldinger fra min kunder, både under og efter udstillingen. Læs her under.

Se endvidere en liste over messer, gallerier og kunstforeninger, hvor jeg tidligere har udstillet, klik her.


 

Fotografiske forvandlinger

… Resultatet er usædvanligt smukt. Morten Funders fotografier har noget drømmeagtigt over sig. Som i drømme genkender vi konkrete steder og landsskaber, men det hele er revet ud af konteksten i en magisk verden, hvor alt kan ske. Tid og sted er ikke længere logisk bygget op.

Med sin collageteknik arbejder Morten Funder næsten som en maler. Det naturalistiske billede brydes op til fordel for rene kompositoriske og farvemæssige overvejelser…

… Ligesom i H.C. Andersens eventyr er det som om, at en anden verden åbner sig op i stedet for den, vi med vores voksenfornuft har vænnet os til. En barnets verden fuld af nysgerrighed og forundring over store og små fænomener…

uddrag fra anmeldelse af Tom Jørgensen, kunstanmelder på Jyllands Posten, redaktør af Kunstavisen

Læs hele anmeldelsen, klik her

 

MORILD, udklip fra pressemeddelelse
Morten Funder har udstillet talrige steder med sin magiske, drømmeagtige fotokunst på lærred. En særlig collageteknik ligger bag fotografens dygtigt og professionelt gennemarbejdede værker.

 

Københavns Universitetsbibliotek, kunstforeningen v/Annette Flagstad
Tak for en dejlig udstilling. Og en vellykket fernisering.

 

 

Miljøstyrelsen, kunstforeningen v/Anders Burild
Tak for en flot udstilling, som bestemt ikke er gået ubemærket hen her i december.

 

Region Sjælland, kunstforeningen v/Susanne Pedersen
Vi syntes dine billeder er rigtig flotte, og det er meget interessante motiver, og vi havde faktisk svært ved at vælge, da der var flere vi godt kunne lide. Det er ret flot at lave fototryk på lærred, og så har de en pris der gør, at man også som privat har mulighed for at købe dem.

 

Inspicos P/S, kunstforeningen v/Julie Jacobsen
Din udstilling har været en stor succes. Vi er mildest talt meget begejstrede for dine værker.

 

Jørgen Jakobsen, kasserer i Herlev Fotoklub

I aften (19. januar 2016, red.) havde vi inviteret billedkunstneren Morten Funder. Han viste os en samling af sine meget fantastiske og udfordrende billeder, som han komponerer ved at tage elementer fra naturen og fra sin have og bringe dem sammen i nye former og farver til motiver, der aldrig er set. Alt efter fantasien kunne vi få øje på vrede dyr i slagsmål, landskaber fra Island, Grønland og Stevns, og udsigten fra en tur i det ydre rum. Vi fik både udfordret vores virkelighedssans og samtidig voldsom inspiration til klubkonkurrencen til februar med emnet ”Eksperimental”.

 

Randi Skov, front office assistent, Coop Koncernøkonomi
Coop kunstforening har været super inspireret af Mortens Fotokunst, da det er en bred vifte af forskellige farver og motiver, det er ikke sidste gang vi udstille kunst fra Morten.
3 mdr. efter: Vil bare lige fortælle dig at vi har afholdt generalforsamling hvor der er lodtrækning af det indkøbte kunst og jeg var heldig at vinde dit kunst, så nu pynter det på mine vægge 🙂

 

Ib Fagerlund, formand for Hørsholm Fotoklub
Jeg har kendt Morten gennem en del år og hans fantastiske fabulerende kreationer har altid fascineret mig. Der er eventyr for alle pengene.

 

HOFOR a/s, Lotte Bødstrup, Kunstansvarlig
Vi har denne sommer, fornøjelsen af at udstille Mortens smukke værker i vores helt nyindrettede mødelokaler. De skaber glæde og en spændende dynamik i de store og lyse rum med udsigt over Amager Fælled.

Se mere her.

 

Lindpro a/s, Susanne Hansen
Det er fantastiske billeder 🙂 og vi nyder dem alle sammen 🙂 .

 

Wexøe a/s, Kirsten Hjort
Vi var meget begejstrede for udstillingen. Smag er jo meget individuel, men du ramte meget bredt. Din kunst var meget populær, og alle ønskede at vi skulle købe noget fra dig. Godt at vi kunne finde en god pris så vi kunne få to ting.

 

Kennedy Centret, Hanne Wohl Karrebæk
Jeg synes, det er nogle dejlige og meget velkomponerede billeder med en fin balance både i selve billedet og sammensætningen samt at selve ophængningen/placeringen virkelig fremhæver disse kvaliteter. Der er allerede kommet mange positive kommentarer. Bl.a. fra receptionen som udtaler, at de vil komme til at savne de 2 billeder, der hænger side om side (jeg tror det er Meditation 2 & 3) skråt overfor dem, når de ikke længere er der!

 

Coloplast a/s, Bo Rud Nielsen
Det er en meget flot udstilling, som vi glæder os meget til at beundre flere gange om dagen i løbet af den næste måneds tid :-).

 

Ældre Sagen
Vi har været rigtig glade for din udstilling.

 

Thrane & Thrane a/s
Dine billeder er faldet i god smag her, og mange har givet udtryk for at det var en flot udstilling.

 

Alm. Brand
Det er en meget flot udstilling du præsenterer hos os. Jeg skal rundt og se på værkerne adskillige gange.

 

Neuro Search a/s
Jeg vil nyde dine billeder og finde ud af hvilket billede der er mit ynglings billede…… og det bliver meget ikke nemt.

 

 IkonerReferencer

Skriv et svar