Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Om Morten Funder Kunst

... en del af mit kunstneriske univers

Jeg kan hjælpe dig

Med min kunst har jeg gennem de sidste mange år deltaget på over 200 udstillinger og messer i Danmark og udlandet, både sammen med andre kunstnere, og på udstillinger hvor jeg har været alene om at fylde rummet ud. Jeg er blevet hædret for mine værker på Marienlyst Slot i 2018, mine værker er blevet antaget på censurerede udstillinger, og jeg har i fotoklubber afholdt flere foredrag om min kunst.

Hos Morten Funder Kunst er der noget for enhver kunstelsker, og jeg har et stort udvalg af kunstværker til både bord, gulv og væg. Jeg tilbyder en bred vifte af kunst i form af farverig fotokunst og unikke skulpturer.

Du har enestående muligheder for fornyelser. Kunst tilfører ny energi og overraskende udtryk. Jeg har unikke løsninger til udsmykning hos dig.

Gør dit hjem endnu mere personligt med små, store og meget store værker af fotokunst og anden billedkunst i flotte farver, som tilfører ny energi til dit hjem. Du kan dekorere ethvert rum med spændende og smukke skulpturer i stentøj, porcelæn eller innovativt formet bølgepap.

Mangler du lige en gaveide til en overkommelig pris, så kan jeg tilbyde små geometriske vaser til blot et par hundrede kroner. De små vaser egner sig fortrinligt til en værtindegave.

Kontakt mig her.