Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

“Bugten” 2021, censureret udstilling i Portalen i Greve

... en del af mit kunstneriske univers

“Bugten” 2021, censureret udstilling i Portalen i Greve

Jeg er blevet antaget med 3 værker til den censurerede kunstudstilling i Portalen i Greve. Alle værker er fra min serie af Urbane Abstraktioner, hvor jeg har arbejdet med indtryk fra den moderne arkitektur. Materialet er genbrugt multikanal karton, udskåret, sammenlimet og bemalet med akrylfarver.

Der er fernisering lørdag den 18. september kl. 14.00 – 17.00, og det vil glæde mig at hilse på dig.
 
Det er nu tredje år Kunstforeningen Køge Bugt afholder sin censurerede udstilling i Portalen, Greves musik- og teaterhus, der ligger tæt placeret ved siden af Hundige S-togs station. Jeg har været heldig at være antaget alle tre år med forskellige værker udført i forskellige medier.
 
Udstillingen er åben torsdage og fredage kl. 14.00 – 17.00 og lørdage kl. 13.00 – 17.00 i perioden 18. september til 16. oktober.

 


 

Det var dejligt at se så mange besøgende, der var mødt frem til ferniseringen. Jeg fik mange spørgsmål til mine upcyclede værker, som der åbenbart var stor interesse for.