Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Fernisering hos Galleri Bagatel

... en del af mit kunstneriske univers

Fernisering hos Galleri Bagatel

Lørdag den 6. april 2013 startede min udstilling i Galleri Bagatel, hvor jeg udstillede sammen med Elise Bøgelund Andersen. I den hyggelige lille café, der samtidig rummer galleriet, havde vi delt udstillingsvæggene imellem os. Fra caféen åbnede kl. 12 begyndte folk at kigge forbi. På et bord stod vin, juice og snacks til høflig selvbetjening. Der kom flere og flere gæster, og ved 14-tiden var lokalet fyldt til bristepunktet. Der var ikke siddepladser til alle, så mange måtte stå op.

Præcis kl. 14.30 bød indehaveren Mogens Haar velkommen og gav ordet til mig. Jeg præsenterede min kunst og fortalte om, hvordan jeg arbejder med mine værker. Inspirationen henter jeg som bekendt ude i naturen, og jeg fik også lige flettet ind, at naturen også findes hjemme på køkkenbordet, (hvor foto af grøntsagerne ind i mellem er ingredienser i mine billeder). Det var vigtigt for mig at fortælle, at jeg med mine billeder vil prøve at få andre til at opleve samme mangfoldighed i naturen som jeg selv. Jeg sluttede af med håbet om, at alle ville nyde udstillingen.

Se udklip fra lokalavisen Sydkysten som Pdf: GalleriBagatelLokalavisenSydkysten