Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Galleri Berg-Funder åbningstider frem mod jul 2019

... en del af mit kunstneriske univers

Galleri Berg-Funder åbningstider frem mod jul 2019

Vores galleri blev til i maj 2019 ved den første Greve Kunstrute, hvor vi for første gang inviterede besøgende indenfor. Vi har hidtil haft åbent hver torsdag, men op mod jul udvider vi vores åbningstider, så der også i weekenderne bliver mulighed for at besøge galleriet.

Fra lørdag den 2. november har vi åbent hver torsdag, lørdag og søndag kl. 14 – 18 frem til jul.

Du skal ikke forvente det store opbud af nisser hos os, men du kan være sikker på, at vi vil skabe de hyggeligste rammer for dig som besøgende.

Vi skifter løbende vores udstilling i galleriet i takt med nyt fra vores egen produktion og vore gæsteudstillere. Hvis du har forelsket dig i et stykke kunst eller kunsthåndværk hos os, skal du ikke vente for længe med at beslutte dig for et køb, da der jo kan være andre end dig, der har fået samme idé.

Vi har lavet aftaler med flere nye gæsteudstillere, som viser deres spændende kunsthåndværk hos os lige frem til jul. Følg med på Galleri Berg-Funder’s Facebookside og se vores opslag på Instagram, hvor vi løbende holder dig opdateret. Måske finder du lige hos os den perfekte julegave.

Se og læs vores nyhedsbrev fra november/december 2019 her.

Få nyheder på e-mail fra Galleri Berg-Funder ved at tilmelde dig her.