Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Galleri Kordel, Kalundborg, januar – juni

... en del af mit kunstneriske univers

Galleri Kordel, Kalundborg, januar – juni

Jeg udstiller Fotokunst, Fotografiske Spor og keramik i Galleri Kordel, der ligger midt på gågaden i Kalundborg.

Fra min samling af værker fra min Fotokunst og Fotografiske Spor er der emner i alle størrelser og prislag. Min Fotokunst er printet på fotolærred, og de fleste værker er indrammet i svæverammer. Kunstanmelder Tom Jørgensen skriver, Med sin collageteknik arbejder Morten Funder næsten som en maler. Det naturalistiske billede brydes op til fordel for rene kompositoriske og farvemæssige overvejelser.

Blandt min keramik er der funktionel brugskunst i form af vaser i varierende størrelser. Nogle er dekoreret med aftryk fra naturen mens andre er indridset med enkle symboler fra vikingetiden. Også nogle få af mine skulpturelle keramiske arbejder er udstillet her.

Det forholdsvis lille galleri breder sig over tre etager og huser flere forskellige kunstnere fra hele Danmark. Når man som besøgende bevæger sig fra rum til rum igennem galleriet, opdager man den ene smukke og unikke ting efter den anden, der kan anvendes som gave eller som udsmykning til hjemmet. Der er undervejs stejle trapper, så vær forsigtig!

Artist Talk

På grund af de høje smittetal fra Covid-19 blev der ved åbning af udstillingen ikke afholdt fernisering. Derimod inviterer jeg til Artist Talk på galleriets adresse lørdag den 19. februar kl. 12.30, hvor jeg vil fortælle om min kunst.

Der er parkering på offentlige parkeringspladser med indkørsel fra Bredgade omkring 100 meter fra galleriet.

Galleriets adresse: Kordilgade 13, 4400 Kalundborg

Åbningstider:
– torsdag og fredag 11.00 – 17.00
– lørdag kl. 10.00 – 14.00

Læs om galleriet på desahjn.dk/Kordel/

 

Artist Talk igen

Pinse lørdag den 4. juni kl. 12.30 afholder jeg igen artist talk i Galleri Kordel. Se adresse og øvrige åbningstider ovenfor.

PS. I anledning af Pinsen har galleriet udvidet sine åbningstider til torsdag, fredag, lørdag, søndag og mandag.