Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Greve Kunstrute 2019

... en del af mit kunstneriske univers

Greve Kunstrute 2019

For første gang i Greve Kommunes historie afholdes en kunstrute. I weekenden 4. og 5. maj kan du begge dage kl. 10 – 17 komme helt tæt på mangfoldigheden af de kreative kræfter.

Tag rundt og besøg de 20 engagerede kunstnere, der byder dig velkommen i værksted, atelier eller udstillingssted. Kom og hør, hvordan inspirationen opstår, og mærk hvor intens den skabende proces kan være. Du vil blandt andet kunne opleve malerier, tegninger, collage, keramik, smykker, tekstil, foto, fiberbeton, bronze- og aluminimumskulpturer.

Du kan læse om kunstnerne på foreningens hjemmeside grevekunstrute.dk/udstillere/, og du kan få en flot brochure med kunstnerne udleveret hos en af udstillerne allerede fra nu.

På et kort i brochuren og på hjemmesiden kan du se, hvor de forskellige kunstnere udstiller. Find de udstillere du vil besøge og læg en rute igennem kommunen. Eller pluk de kunstnere ud, som du allerhelst vil besøge.

Galleriet på Hundige Bygade

Min hustru Joan Berg og jeg er to af udstillerne, der har arbejdet ihærdigt på at blive færdige til at modtage dig, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lyse, nyindrettede galleri.

Hos os finder du unikke håndfiltede sjaler og tørklæder i australsk merinould filtet på silke og blød bomuldsgaze, og matchende glas / keramik brocher. Joan Berg Design er kendetegnende for personlige og luksuriøse produkter.

Jeg præsenterer min fotokunst, fotografiske spor og keramik, så du har på den måde mulighed for at se et bredt udvalg af både kunsthåndværk og kunst hos os.

Planlæg din egen rute igennem kommunen

Du kan på forhånd planlægge en spændende rute igennem Greve Kommune. Både på foreningens hjemmeside grevekunstrute.dk/kort/ og i brochuren findes navne og adresser på udstillerne plottet ind på et kort, så det er nemmere at finde de kunstnere, du har lyst til at besøge. Hvis du ikke har fået anskaffet brochuren på forhånd, kan du få den udleveret hos kunstnerne undervejs på kunstruten.

Alle på kunstruten har åbent i weekenden den 4. og 5. maj kl. 10 – 17

Vi har bestilt godt vejr og gode oplevelser, og …

… vi glæder os til at se jer.