Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Greve Kunstrute 2020

... en del af mit kunstneriske univers

Greve Kunstrute 2020

ENDELIG 🙂 GREVE KUNSTRUTE 2020

Som så mange andre arrangementer i denne Corona tid, så var det ikke muligt at afholde den årlige Greve Kunstrute som planlagt den første weekend i maj måned. Bestyrelsen besluttede derfor for flere måneder siden at udskyde Greve Kunstrute 2020 til afholdelse i weekenden den 22. og 23. august, og nu ser det ud til at det kan lykkes at gennemføre.

19 lokale kunstnere i Greve og Tune glæder sig til at åbne deres døre og vise dig alle deres bedste frembringelser. Kom og besøg kunstnerne i deres hjem, atelier og værksted og få en ekstraordinær kunstoplevelse hos hver af mange forskellige udstillere i området. Der er kunst i lange baner, og du kan bl.a. se billedkunst, smykkekunst, keramik og tekstil.

Alle kunstnere har åbent den 22. og 23. august, begge dage 10.00 – 17.00. Der er selvfølgelig gratis adgang, og flere steder er der lidt godt til ganen.

Alle har stor fokus på at følge retningslinierne fra Sundhedsstyrelsen, og på hvert besøgssted bliver din sikkerhed taget alvorligt med håndsprit og godt humør.

Vind et gavekort

Husk, at du i år har mulighed for at vinde et gavekort på 1000 kr til køb af kunst hos en af kunstnerne. Få et stempel hos hver af de kunstnere, du besøger, så du kan forøge dine chancer.

Læs mere om konkurrencen og de enkelte kunstnere på https://grevekunstrute.dk/. Herfra kan du også downloade årets fine katalog, hvis du endnu ikke har hentet et gratis eksemplar hos en af kunstnerne. Brug kortet i kataloget til at tilrettelægge din rute igennem kommunen.

Galleri Berg-Funder

Min hustru Joan Berg og jeg er to af udstillerne, der har arbejdet ihærdigt på at blive færdige til at modtage dig, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lyse galleri med et stort udvalg af vores egenfremstillede produkter.

Hos os finder du unikke håndfiltede sjaler og tørklæder i australsk merinould filtet på silke og blød bomuldsgaze, og matchende glas / keramik brocher. Joan Berg Design er kendetegnende for personlige og luksuriøse produkter.

Jeg præsenterer min fotokunst, fotografiske spor og keramik, så du har på den måde mulighed for at se et bredt udvalg af både kunsthåndværk og kunst hos os.

Alle på kunstruten har åbent i weekenden den 22. og 23. august kl. 10 – 17

Vi har bestilt godt vejr og gode oplevelser, og … VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!