Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Kennedy Centret, juleudstilling 2020

... en del af mit kunstneriske univers

Kennedy Centret, juleudstilling 2020

I Kennedy Centret har deres kunstforening arrangeret en juleudstilling, hvor jeg er inviteret til at deltage med min keramik. Jeg har valgt at vise vaser fra min funktionelle keramik, og både Octokube, Bølgevase, Tårnvase og Søjlevase er repræsenteret. Samtidig udstiller min hustru Joan Berg sine tørklæder og brocher. 

Hvis du kommer forbi i dagtimerne skulle du gå ind og se dig omkring, for også malerier, grafik og trækunst er udstillet og kan købes. Alt tilbydes til en pris, der holder sig inden for de flestes julegavebudget.

Kennedy Centret finder du på adressen Gl. Landevej 7, 2600 Glostrup.

Udstillingen kan ses på hverdage indtil den 23. december.