Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

KuBA art messe 2017

... en del af mit kunstneriske univers

KuBA art messe 2017

Den årligt tilbagevendende kunstmesse afholdes som sædvanligt den første weekend i marts måned, hvilket i år altså bliver lørdag og søndag den 4. og 5. marts.

Som optakt til kunstmessen udstiller jeg med flere medlemmer af KuBA i X-rummet og forhallen på Næstved Bibliotek fra mandag d. 30. januar til og med fredag, den 24. februar kl. 17. Altså kan du allerede op til en måned før se smagsprøver på den kommende kunstmesse på Kulturcenteret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter midt i Næstved. Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid.

Selve kunstmessen afholdes som sagt lørdag og søndag den 4. og 5. marts, begge dage fra kl. 10 – 16, og der er gratis entre! Adressen er Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved.

34 KuBA kunstnere viser malerier, skulpturer, keramik, glassmykker og bronze skulpturer … samt selvfølgelig fotokunst.

fernisering med åbningstale ved citychef Lars Børsting
foregår lørdag den 4. marts kl. 11

 

Programmet lørdag:
kl. 11.00 Fernisering
kl. 14.00 Udlodning af malerier “lys og ild”

Programmet søndag:
kl. 11.00 Overrækkelse af KuBA prisen
kl. 14.00 Udlodning af malerier “lys og ild”

Gratis lodder udleveres begge dage kl. 13 – 14.

Du kan møde mig på min stand begge dage.

 

Se omtalen af kunstmessen på KuBA’s hjemmeside.

Hvad er Grønnegade Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter er det kulturelle hjerte i Næstved. Foruden bygningen, som KuBA Art Messen benytter, er her grafisk galleri og værksted, egnsteater, talentskole og børnekulturhus. Tidligere benyttede Garderhusaregimentet bygningerne, så her har været både fodfolk og rytteri. Det er i det tidligere ridehus, at KuBA Art Messen nu afholdes hvert år.


28/1-2017: Jeg har i dag afleveret 2 billeder til ophængning i X-rummet på Næstved bibliotek sammen med flere andre KuBA-kunstnere. De store billeder kommer til at hænge på indersiden af det skål-formede rum, og små billeder fordeles på ydersiden. De kan alle ses fra på mandag d. 30. januar.

  

 

 

 

 

 

 

 


Fra ferniseringen lørdag d. 4. marts og sidste udstillingsdag søndag d. 5. marts