Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Kunst i Helligåndshuset i august

... en del af mit kunstneriske univers

Kunst i Helligåndshuset i august

HelligåndshusetPlakat2016Sammen med kunstnersammenslutningen K21 udstiller jeg i Helligåndshuset

fra tirsdag den 2. august til og med søndag den 14. august

Helligåndshuset ligger midt på Strøget i København ved siden af Helligåndskirken. På Strøget vil være et gadeskilt, der viser hen til udstillingen.

Der er åbent hver dag fra kl. 10.00 til 18.00, og de udstillende kunstnere fra K21 skiftes til at passe udstillingen. Jeg vil være at træffe lørdag eftermiddag den 6/8 og søndag formiddag den 7/8. Desuden kan du møde mig ved selve ferniseringen.

Kom til glad og festlig fernisering onsdag den 3. august kl. 16 – 18

hvor K21 byder på et glas vin eller juice og snacks, og udstillingen officielt bliver åbnet af et af medlemmerne. Traditionen tro afholdes til denne fernisering et lotteri, hvortil sælges lodder á kr. 20. Der udtrækkes en vinder ved 17-tiden, som får mulighed for at tilegne sig kunst fra udstillingen.

134Komet(c)Jeg har flere nye billeder med, og et af dem vil være Komet. Som flere sikkert kan huske, så kunne man midt i december 2015 se den nye komet Catalina dukke op på nattehimlen. Catalina kunne i bedste fald kun lige anes med det blotte øje, men en synlig afspejling fandt dog på ubegribelig vis vej til mit billedunivers. Mens min nye Komet nu var på vej til at blive printet på fotolærred, forsvandt Catalina fra sin passage ud af synsfeltet i vores solsystem og ud i verdensrummet for evigt, men min Komet kan nu i 14 dage ses på udstillingen.

HelligåndsCafeenI den hyggelige sommercafé under de høje lindetræer udenfor på kirkepladsen kan man dagligt mellem kl. 11 og 18 nyde sin frokost eller købe hjemmebagt kage og kaffe. Caféen er bemandet med frivillige, og med omsætningen støtter man forskellige sociale og kirkelige tiltag. 
NB! sommercaféen er kun åben i udstillingens første uge, dvs. uge 31.

Kunstnersammenslutningen K21 blev stiftet i 1986 og har nu lidt over 100 medlemmer. Denne gang deltager 23 aktive medlemmer i Helligåndshuset.

 

 


 

5. august 2016 – Film fra ferniseringen, den 3. august.