Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Miniature, Kunstnerfløjens påskeudstilling 2024

... en del af mit kunstneriske univers

Miniature, Kunstnerfløjens påskeudstilling 2024

I påsken åbner fællesudstillingen Miniature. Jeg deltager med 6 ganske små fotografiske værker. De er alle optaget i området ved Korshage øst for Rørvig.

Der er blevet knoklet i månedsvis for at føre de smukke, gamle lokaler i Kunstnerfløjen tilbage til tidligere tiders storhed. Farverne på væggene er fundet gennem farvearkæologiske prøver og er de originale fra 1915. Stukken er blevet repareret, og gulvene står nu knivskarpt.

Da vi endnu ikke helt ved, hvor meget galleriet og de øvrige rum bliver færdige til en ‘normal’ udstilling efter den omfattende renovering, så er hele ideen, at værkerne er i størrelsen miniature. De deltagende kunstnere har taget udfordringen op med dette sjove “benspænd”, og hver har fået udleveret mindst 3 små træplader på 5 x 5 cm til monteringen af deres værker.

Planen er at sætte de små miniatureværker op på en lang række i galleriet med god plads imellem, så publikum skal helt tæt på denne frise for at undersøge og opleve. Udstillingsudvalget fortæller, at det bliver en super flot, pirrende, anderledes, udfordrende og undersøgende udstilling for publikum i 4 dage.

Kunstnerfløjen åbnes i påsken torsdag 28/3 – søndag 31/3 kl. 11 – 16. Udstillingen forlænges en uge ad gangen, muligvis helt frem til 28. april, afhængig af hvordan renoveringen af hovedindgangen skrider frem.