Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Min nye hjemmeside

... en del af mit kunstneriske univers

Min nye hjemmeside

Jeg har igennem længere tid ønsket at samle mine forskellige hovedretninger indenfor min kunst på min hjemmeside, og ovenfor ser du hvordan den tidligere hjemmeside så ud. Organiseringen af præsentation og indhold er blevet en del mere omfattende end jeg først havde planlagt, men nu er det meste kommet på plads. Både min Fotokunst, de Fotografiske Spor og andet fotografi samt Keramikken og Andre skulpturer har samtidig fået en tiltænkt makeover. Jeg har foretaget en underopdeling af de øverste hovedkategorier:

 • Foto
  • Fotokunst
  • Fotografiske Spor
  • Sort/hvid foto
  • Cyanotypi
 • Keramik
  • Funktionel keramik
  • Skulpturel keramik
 • Andre skulpturer

Jeg håber, du vil bære over med mig, hvis der skulle restere enkelte mangler, eller der er noget der ikke fungerer helt optimalt, men alt sammen kommer på plads så hurtigt som muligt.