Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Birkelundgård med fotokunst, skulpturel keramik og jazz

... en del af mit kunstneriske univers

Birkelundgård med fotokunst, skulpturel keramik og jazz

AlbKunstLogoStort

På Birkelundgaard i Albertslund udstiller jeg mine værker med fotokunst. De spiller godt sammen med Doron Silberbergs skulpturelle underfundigheder i stentøj og keramik, som samtidig vil være at se rundt omkring i stuerne på hovedhuset.

Udstillingen åbnes med

fernisering lørdag, den 24. oktober kl. 14 – 17

hvor jeg vil være til stede.

Herefter  er der også åbent søndag, den 25. oktober og søndag, den 1. november, begge dage fra 14 – 17.

Søndag den 1. november kl. 15.30 – 16.30 er der midt i kunsten også jazz med den fantastiske britiske klarinettist og saxofonist Paul Harrison med Phil Nice på keyboard. Poul Harrison har spillet i de fleste jazzklubber i Danmark og er jævnligt på turne i Europa med sit band.

Udstillingen fortsætter på rådhuset
Efter de 3 dage på Birkelundgaard fortsætter udstillingen på Albertslund Rådhus i hele november måned. Selv når rådhuset holder lukket, er der fri adgang til udstillingen hver dag i ugens syv dage fra kl. 8 – 20.

ÆNDRING: Udstillingen fra Birkelundgaard bliver først flyttet til rådhuset mandag den 9. november.

Om Birkelundgaard
Birkelundgårds adresse: Damgårdsvej 25, 2620 Albertslund.
Bus 141 og 149 har stoppesteder tæt ved gården.
Der kan parkeres på græsarealet i forbindelse med indkørslen.

Albertslund Kunstforening afholder udstillinger i hovedbygningen på den smukke gamle Birkelundgaard, der ligger op til Birkelundparken, et frodigt grønt åndehul midt i Albertslund. Gården ejes og anvendes af Albertslund Kommune til bl.a. kursus- og mødevirksomhed.

Proprietærgården Birkelundgaard lå oprindelig i Herstedvester Landsby. I vinteren 1915 brændte gården og 2 andre stråtækte huse i byen.  Efter branden blev Birkelundgaard i 1916 genopført uden for byen på det sted den ligger i dag. Hovedhus og længer er udstyret med fine detaljer så som mur-krone, gavlur og ikke mindst det rigtige størrelsesforhold mellem hovedbygningen og stald-længerne. Læs mere om Birkelundgaard her.


 

26/10-2015: Til ferniseringen på Birkelundgård i søndags var der fint fremmøde. Både Doron Silberberg og jeg fik mangen en god snak med flere af de interesserende besøgende.

AlbKunstFernisering1   AlbKunstFernisering3

 

 

 

 

AlbKunstFernisering0

 

 

 

 

 

 


 

9/11-2015: Udstillingen af fotokunst havde stor succes på Birkelundgård. Herfra blev den d. 9. november flyttet over på Albertslund Rådhus, hvor der yderligere blev tilføjet 6 værker. Udstillingen kan ses frem til den 1. december 2015.