Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Efterårets kunstmesse i Luftkastellets smukke udstillingshal

... en del af mit kunstneriske univers

Efterårets kunstmesse i Luftkastellets smukke udstillingshal

luftkastellet_okt2015_img0305Jeg har udstillet i Luftkastellet i Malmö to gange før, og jeg er blevet så begejstret for den gode stemning, der er på denne messe, at jeg nu deltager for tredie gang. Forberedelserne med nye værker er godt i gang til denne efterårets messe, og jeg glæder mig til at udstille her sammen med en masse andre gode kunstnere fra både Danmark og Sverige. Med blot omkring 60 stande kommer du helt tæt på kunstnerne, og kommer du forbi min stand, vil jeg meget gerne fortælle dig om min kunst.

På kunstmessen vil der være alt, hvad et kunsthjerte kan begære. Hovedvægten vil være lagt på billedkunst, men også keramik, glas og skulptur vil være repræsenteret. Side om side med nye talenter præsenterer etablerede kunstnere deres værker. I de tre dage som messen varer, plejer der at komme 6.000 – 8.000 besøgende fra både Danmark og det meste af Sydsverige.

Kunstmessens åbningstiderLuftkastelletTidligereUdstilling

fredag den 30. oktober kl. 13 – 17
lørdag den 31. oktober kl. 11 – 19
søndag den 1. november kl. 11 – 17
… og der er fri adgang alle dage – med gratis parkering lige uden for døren.
Alle er velkomne!

 

Her ligger Luftkastellet

Beliggenheden lige ud til Øresund er helt suveræn. Det er fantastisk at sidde i restauranten og nyde udsigten over vandet under en pause i kunsten. Der serveres lune retter, snacks, kager, vin, øl og vand, kaffe og te, og så videre… Brug weekenden på en smuttur til Malmø og kom til en spændende kunstmesse. Her er den smukkeste udsigt og den fineste moderne kunst.

Adresse: Utsiktsvägen 10, 216 11 Limhamn, Sverige.

Hvis du ikke er i egen bil, kan du tage Øresundstoget over broen, og så kører Bus nr. 4 fra Malmö centrum ud til det nærmeste stoppested ved Luftkastellet i Limnhamn. Herfra er der dog en rask spadseretur, før man når helt frem.

Taxa plejer at koste ca. 100 Svenska Kronor fra Malmö city og ud til Luftkastellet.

 


 

1/11-2015: Efterårets kunstmesse i Luftkastellet blev afsluttet med manér efter utroligt mange besøgende havde passeret min stand. Jeg mindes ikke tidligere at have set så mange besøgende her hele weekenden igennem efter denne min tredie udstilling på Luftkastellet. Mange benyttede lejligheden til at besøge restauranten på 1. sal, hvor jeg også havde min store Metamorfose hængende. Jeg skal helt sikkert også udstille her til næste år.

 IMG_1575  IMG_1588  IMG_1600  IMG_1613