Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Hillerød Kunstdage i FrederiksborgCentret

... en del af mit kunstneriske univers

Hillerød Kunstdage i FrederiksborgCentret

FrederiksborgCentret_facadeHillerød Kunstdage er Nordsjællands største og mest alsidige kulturbegivenhed og et mekka for kunstinteresserede voksne og børn. Der bydes på sjove, anderledes og spændende aktiviteter. Du kan møde kunstnerne på særudstillinger og i åbne gallerier, og der er festlige ferniseringer garneret med musik.

Hillerød Kunstdage afholdes i hele Hillerød, men FrederiksborgCentret er omdrejningspunktet for begivenheden. Her afholdes den store og velbesøgte kunstmesse. Grundet stor efterspørgsel er den udvidet i år,  og i messehallen kan du møde mere end 100 udstillere og kunstnere og nyde deres kunst.

Kunstmessens åbningstider

fredag, lørdag og søndag d. 11. – 13. marts
fredag kl. 13 – 19, lør-søndag kl. 10 – 17

Du kan møde mig på stand nr. 13.

Entréprisen er kr. 100,- pr. person over 16 år. Billetten giver fri adgang alle tre dage også til Den censurerede Forårsudstilling og særudstillingen på 1. sal samt til Frederiksborg Slot. De øvrige aktiviteter rundt omkring i Hillerød er gratis.

Trænger du til en pause på kunstmessen, så er der flere caféer på udstillingsområdet, hvor du kan nyde en frokost og et glas kunstvin, en kop kaffe og kage eller hvad du måtte lyste.

HillerødKunstdageKatalog_page1Se hele kataloget for Hillerød Kunstdage, klik på billedet af plakaten.

Hvad kan du ellers opleve på kunstdagene i Hillerød
Blandt mange andre begivenheder kan i flæng nævnes:

– Lyskunst i Cisternen, Bredevang 2, Hillerød om fredagen d. 11. marts 2016, kl. 15 til 20. Billedkunstner Stine Gro udstiller hjemmebyggede projektorer og mikroskoper med reference til astronomiske instrumenter fra det 19. århundrede. Værkerne udspiller sig som cinematiske kompositioner som undersøger sameksistensen mellem lys og bevægelse. Lydgruppen Duo Demona optræder. Fri entré.

– Oplev også Graffiti på kunstdagene. Besøg Annaborg og se Graffitigalleriets udstilling. Graffitigalleriet.dk har endnu engang fået fornøjelsen at udstille i forbindelse med Hillerød Kunstdage i perioden fra den 11. – 13. marts 2016. Graffitigalleriet.dk er et initiativ, der arbejder på at udbrede kendskabet til graffiti som kunstart og dermed nuancere og give modspil til den ofte negative vinkel visse medier og visse politikere anlægger til graffiti.

Til at styre dig igennem Hillerød Kunstdage så du får mest ud af det og bevarer det store overblik, er der lavet et katalog, du kan bladre i her.

Hvordan kommer du til FrederiksborgCentret
Adressen er FrederiksborgCentret
Milnersvej 39
3400 Hillerød
se Google kort her

Parkering og transport
– Der er gratis parkering på FrederiksborgCentrets store P-plads.
– FrederiksborgCentret ligger 10 min gang fra Hillerød Station, hvor der er 10 min. drift.
– Bus 600S, 704, 706, og 305E kører lige til døren på Milnersvej.
– Find info om off. transport på rejseplanen.dk.

Læs mere om Hillerød Kunstdage her, hvor der er yderligere oplysninger om alle begivenheder.

 


 

12. marts 2016: Her på 2. dagen af kunstmessen fik jeg besluttet mig for den endelige udformning af standen. Den Rejsende på Hillerød Kunstmesse Stand13-på-Hillerød-KunstmesseIMG_2022

 

 

 

 

 

15. marts 2016: Ultra kort film fra ferniseringsdagen.