Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Sommerudstilling 2017 i Værftshal 14, Helsingør

... en del af mit kunstneriske univers

Sommerudstilling 2017 i Værftshal 14, Helsingør

Kunstforeningen for Helsingør og Omegn afholder den årlige sommerudstilling i Hal 14, der ligger på området fra det nedlagte Helsingør Skibsværft. Det bliver en kæmpe markedsplads for kunst, hvor der deltager ca. 40 kunstnere fra Helsingør og ca. 10 kunstnere fra Helsingborg, der alle vil vise og sælge deres kunst. Her er sølvsmed, trædrejer, keramikere og ikke mindst malerier/foto i alle genrer og af enhver art. Jeg udstiller flere af mine nyere værker.

Der vil være

fernisering fredag den 8. september kl. 15 – 18

hvor foreningen vil være vært ved et mindre traktement med vin og vand og snacks. Udstillingen åbnes af næstformand for Kultur- og Turismeudvalget i Helsingør kommune Michael Mathiesen.

Der vil være café med hjemmebagt kage lørdag og søndag, og i den meget store hal vil der blive indrettet lounge områder, hvor man kan hygge sig og tale om kunst. Det giver mulighed for refleksion og/eller en god kunstsnak med udstillere og medlemmer. Et rigtigt Kunstmarked med mange aktiviteter.

Udstillingen vil være åben fredag kl. 14 – 18, lørdag kl. 10 – 17 og søndag kl. 10 – 16. Der er gratis entre og alle er velkomne også til ferniseringen.

Du finder Hal 14 på adressen Ny Kronborgvej 1, 3000 Helsingør.

Skulle du være interesseret i søfart, kan du 20 meter overfor Hal 14 besøge Museet for Søfart, der er indrettet i en gammel tørdok. Museet blev indviet for 4 år siden. Er du mere til kultur, kan du spadsere igennem voldanlægget lige over til Kronborg


 

Film fra ferniseringen i HAL 14 i Værftshallerne på sommerudstillingen, fredag den 8. september 2017