Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

ART 10 kunstgalleri i Holbæk

... en del af mit kunstneriske univers

ART 10 kunstgalleri i Holbæk

Fra juni måned er jeg en del af galleriet ART 10 i Holbæk, hvor jeg fremover vil være fast repræsenteret. Som en del af vores vagtplan kan det være mig, du møder, når du besøger galleriet.

Hele juni måned vil flere af mine værker pryde en af væggene i galleriet, og min hustru Joan Berg udstiller smukke tørklæder og glasbrocher i det store rummelige lokale, hvor de kan ses i både juni og juli måned. 

Der er fernisering på den spændende udstilling pinselørdag den 3. juni kl. 13 – 16

og foruden Joan Bergs og min kunst, vil galleriets øvrige medlemmer og en gæstekunstner være repræsenteret på gulv og vægge. Både min hustru og jeg selv vil være til stede ved ferniseringen.

Der bliver nok at kigge på eller måske lige frem købe med hjem 🙂 …

ART 10’s faste åbningstider er hver weekend
– Fredag kl. 15 – 18
– Lørdag og søndag kl. 11 – 16

I juni måned vil jeg være at træffe i galleriet fredag den 16. og søndag den 18.

Herefter annoncerer jeg løbende mine skiftende træffetider i galleriet på min facebook profil.

ART 10 er med i Kunstdage i Pinsen. Alle tre pinsedage holder ART 10 ekstraordinært åbent frem til kl. 17.

ART 10’s åbningstider i Pinsen er
Lørdag,  Pinsedag  og 2.Pinsedag kl. 11 – 17

Hvad er ART 10

ART 10 er et kunstgalleri og et arbejdende værksted, hvor forskellige genrer af kunsten præsenteres i form af grafik, glas og skulptur samt abstrakt og naturalistisk billedkunst.

Galleriet tilbyder tegne og malekurser i de skønne omgivelser, og den første lørdag i hver måned præsenteres en ny gæstekunstner med fernisering. Andre arrangementer som eksempelvis visesang og vinsmagning annonceres løbende – følg galleriets Facebook-side for info.

ART 10 bestyres af en kunstgruppe på 10 kreative ildsjæle. Vi repræsenterer forskellige genrer indenfor kunsten, som også udføres i vores galleri. Vi giver vores gæster mulighed for få en oplevelse, hvor vi som kunstnere selv er til stede og fortæller om vores værker. ART 10 ligger centralt placeret i Holbæk.

Du finder ART 10 på adressen
Rosen 5, 4300 Holbæk.


Film fra ferniseringen i ART 10 på den nye udstilling, pinselørdag, den 3. juni 2017