Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Morild sommerudstilling i Den Grønne Hal, 2017

... en del af mit kunstneriske univers

Morild sommerudstilling i Den Grønne Hal, 2017

Jeg udstiller som gæst hos Morild Kunst i Den Grønne Hal, Havnevej 16, Nykøbing Sj. 

Hele sommeren 2017 udstiller Morilds 11 medlemmer samt 8 gæsteudstillere i Den Grønne Hal, Havnevej 16, Nykøbing Sj. Jeg glæder mig til at deltage i fint selskab med de faste medlemmer i Morild Kunst og de andre udvalgte gæstekunstnere. 

Kom til

fernisering lørdag den 24. juni kl. 13 – 16

Udstillingen er derefter åben fra den 25. juni – 26. august kl. 11 – 16, alle ugens 7 dage. Jeg vil være at træffe på udstillingen til ferniseringen den 24. juni samt den 25., 26., 27. og 28. juni. Jeg glæder mig til at se dig en af dagene!

Hvem er Morild ?

Kunstnersammenslutningen Morild består af 11 medlemmer, og til udstillingen i Den Grønne Hal er jeg foruden 7 andre gæsteudstillere inviteret med.

Sammenslutningen blev etableret i 1991 og har udstillet flere steder. De sidste mange år har der om sommeren været udstilling i Den Grønne Hal i Nykøbing Sj.

Kunstgruppen arbejder for mangfoldig og god kunst på havnen i Nykøbing Sjælland og mulighed for at nye gæsteudstillere kan vise deres ting frem. I årenes løb har publikum på den måde kunnet lære knapt 100 gæsteudstillere at kende gennem Morild.

Læs hvad kunstnersammenslutningen Morild skriver om sit virke her.


 

Film fra ferniseringen i MORILD på sommerudstillingen, lørdag den 24. juni 2017