Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

De Underlige Fisk i Hundested

... en del af mit kunstneriske univers

De Underlige Fisk i Hundested

DeUnderligeFisk00DeUnderligeFiskLogoNej, det er ikke en fisk, der svømmer hverken i havet eller i havnen, og det har heller ikke noget at gøre med titlen på Gnags’ album fra 1985. De Underlige Fisk er navnet på en lille spændende butik og kunstgalleri midt på havnen i Hundested med det fineste kunsthåndværk og de smukkeste malerier.

Her udstiller jeg i weekenden 15. – 16. august
Åbent begge dage 11 – 16

Adressen er Ndr. Beddingsvej 39, 3390 Hundested.

Fra butikken er der kun 15 meter til kanten af kajen i lystbådehavnen, så måske kan du lægge til her 😉 .

MortenFunderPlakat+adresseKløften

Udenfor ved indgangen til butikken hænger et af mine nye værker, Kløften, som også er anvendt som plakat for udstillingen. Indenfor kan ses 15 større og mindre værker.

Kløften ser jeg som en adskillelse mellem to verdener. På trods af kløften synes de to skikkelser alligevel at være i stand til at kommunikere med hinanden. Vi mennesker har ofte en afstand eller en kløft imellem os, der hindrer os i at forstå eller acceptere den anden part. På trods af dette søger vi alligevel at forbinde os mentalt og følelsesmæssigt. Opmærksomhed og tillid er afgørende for vores evne til at bygge bro over kløften.

Værket måler 80 x 60 cm og fremstilles i 4 eksemplarer, hvert forsynet med sit eget unikke serienummer.

 

Havnen og andre attraktioner

Havnen i Hundested blev udnævnt til Årets havn i 2013. Her er et autentisk og levende havnemiljø, hvor kultur- og erhvervshavn smelter sammen og giver en helt unik stemning. Om sommeren lægger mange lystsejlere til fra både Danmark og vores nabolande, og sammen med turister fra oplandet får de havnemiljøet til at summe af liv. Der findes både kunst og kultur, spise, drikke og shopping for enhver smag.

På havnen findes også det lokale bryghus, Halsnæs Bryghus, og foruden andre gallerier og arbejde værksteder er der også et glaspusteri.

hundested-havn-sFra næste år bliver Hundested krydstogthavn. Engelske krydstogtrederier har valgt at sejle deres gæster hertil, og med de første anløb forventes der ca. 2000 internationale gæster. Til dette formål har havnen fået udbygget de nødvendige faciliteter med vanddybde og kajanlæg.

5 minutter fra havnen ligger Knud Rasmussens Hus, der er indrettet som mindestue for Danmarks berømte polarforsker Knud Rasmussen. Han udforskede Grønland på adskillige videnskabelige ekspeditioner for blot 100 år siden.