Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Den Gule Villa, temaudstilling

... en del af mit kunstneriske univers

Den Gule Villa, temaudstilling

A1 poster_Dyrelivet_finalI marts måned 2015 udstiller jeg sammen med kunstnersammenslutningen K21, hvor vi viser vores fortolkninger af temaet Dyrene omkring os. For at tilgodese alle 12 tilmeldte kunstnere, vil der kun blive udstillet mindre værker. Billederne kan være holdt i stærke farver i akryl, akvarel, olie og pastelkridt, men også fotokunst vil være repræsenteret. Græshoppen, sommerfuglen og den grumme skade dukker sikkert op.

Åbningstider

Kom til fernisering på denne farvestrålende udstilling fredag, den 6. marts kl. 16 – 18
Herefter er der åbent tirsdag – fredag kl. 11 – 16
Udstillingens sidste dag er fredag, den 27. marts
Der er fri entré alle dage
Alle er velkomne!

Lørdag den 21. marts kl. 14 – 16 afholdes “Mød Kunstnerne og deres motivverden”. Udstillerne vil være til stede og fortælle om deres fascination af og dermed deres metoder til kunstnerisk at fastholde det myldrende liv, der omgiver os. På denne livlige eftermiddag serveres der kaffe og te og krible-krable-kage.

Praktisk information

[list]
[item]Adresse: Dirch Passers Allé 2 / Finsensvej 76A, 2000 Frederiksberg[/item]
 [item]Huset ligger på hjørnet af Dirch Passers Allé og Finsensvej. Bus 30 går lige til døren, bus 9A, Flintholm Metrostation og S-togstation ligger i gåafstand[/item]
 [item]Den Gule Villa råder over lift og handicaptoilet[/item]
[/list]

Om Den Gule Villa

Den Gule Villa har i seks år fungeret som kulturhus og har efterhånden fundet sin plads på det ydre Frederiksberg i udkanten af den nye flotte bydel ved Flintholm Station.

I Den Gule Villa er der plads og rum til alle aktører, ildsjæle og kulturglade borgere på Frederiksberg. Den to-etagers villa har flere mindre rum, og der afholdes både udstillinger, koncerter, foredrag, eftermiddagscafeer, børneaktiviteter og meget andet. Kreativitet kender ingen grænser og Den Gule Villa kan rumme det hele!

Den Gule Villa sørger for plakater og omtale i Frederiksbergs aktivitetsblad By og Kultur, så hvis du bor i nærheden, kan du sikkert finde mere information i bladet op til temaudstillingen. På hjemmesiden www.dengulevilla.dk kan du allerede nu finde en kort beskrivelse.


 

Opdatering 6. marts 2015
I den Gule Villa hænger nu mine fortolkniner på nogle af de dyr, vi har omkring os. Det er jo ikke alle dyr og væsner, vi kan se, når de måske kun lever i vores fantasi. Men vores fantasi er en væsentlig kilde til al kreativ skaben indenfor både kunst og videnskab. Gennem fantasien får vi nye ideer, vi ser nye muligheder, vi stimuleres konstruktivt, og vi kan gøre os forestillinger om det, der endnu ikke er.

port128Drageport130RødeOrm121Skovornport140Familienport139DanseIDetGrønne

 

 

 

 

Stemningsbilleder fra ferniseringen, den 6. marts 2015.

DenGuleVilla_IMG_0050 DenGuleVilla_IMG_0041

 

 

 

 

 

 

 


 

21. marts 2015

I dag var der Mød Kunstnerne og deres motivverden. Mange var mødt op for at få mere at vide om, hvordan de enkelte kunstnere arbejdede, og der var livlig dialog mellem besøgende og kunstnere. I dagens anledning blev der serveret Krible Krable Kage, hvilket var i tråd med temaet for udstillingen, Dyrene omkring os.

 

DenGuleVilla_MødKunstnerne

DenGuleVilla_KribleKrableKage