Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Eventyrlig Kunst 2018

... en del af mit kunstneriske univers

Eventyrlig Kunst 2018

Kæmpe banner for Kunstmessen Eventyrlig KunstJeg har udstillet på Eventyrlig Kunst‘s første messe i 2016. Sidste år deltog jeg igen, og denne gang var min hustru Joan Berg også med, hvor hun udstillede sine smukke håndfiltede tørklæder. Nu glæder vi os begge til at udstille igen i år, og foruden min fotokunst glæder jeg mig også til at have min nye keramik med.

Kunstmessen foregår også i år den 2. weekend i april, hvor 48 nationale og internationale kunstnere udstiller og sælger egne værker – maleri, skulptur, grafik, akvarel, grafisk tryk, relief, glas, keramik, fotokunst, tekstil, tegning, bronzestøbning, serigrafi.

Entre

Billetpriser kr. 50 inkl. kunstkatalog.
Børn under 12 år iflg. med voksne har fri entre.
Overskuddet doneres ubeskåret til velgørende formål.

Side 44 i Kunstkataloget, Eventyrlig KunstProgram og åbningstider

I  den ene ende af salen er der café, hvor der kan købes let forplejning. På kunstmessen i år præsenteres udvalgt kunst fra private samlinger – værker af bl.a. Michael Kvium og Ole Ahlberg. Donerede værker fra de deltagende kunstnere er også udstillet her.

Du kan alle dage finde Joan Berg og undertegnede på stand nr. 44. Joan Berg udstiller smukke håndfiltede tørklæder i uld på silke og bomuldsgaze. Jeg viser min fotokunst på væggene og min keramiske brugskunst på hylderne.

Fredag, den 13. april, åbent kl. 14.00 – 19.00

Kl. 17.00: Fernisering med åbningstaler v/borgmester Morten Andersen, grevinde Nynne Bernstorff Rankløve og præsident for Soroptimisterne Bogense-Nordfyn, Karen Hansson. Musikalsk underholdning v/Nordfyns Messingkvintet.
Alle er velkomne.

Lørdag den 14. april, åbent kl. 10.00 – 17.00

Kl. 11.30 – 12.00: Musikalsk underholdning v/JO Swing Trio – swingmusik med evergreens og kendte jazznumre.
Kl. 14.00 – 14.30: Musikalsk underholdning v/JO swing Trio – swingmusik med evergreens og kendte jazznumre.

Søndag den 15. april, åbent kl. 10.00 – 17.00

Kl. 11.30 – 12.00: Musikalsk underholdning v/sangerinde Emma Pilgaard Christiansen og pianist Jakob Ferdinand Hansen.
Kl. 14.00 – 14.30: Musikalsk underholdning v/sangerinde Emma Pilgaard Christiansen og pianist Jakob Ferdinand Hansen

Adresse

Adressen på den Eventyrlige Kunst er Kristianslundsvej 15, 5400 Bogense, også kendt som HCA Boxen på HCA Golf. Se placering på Google Kort, hvor også HCA Boxen er vist.

"Udvej"Donationer

Flere af kunstnerne har doneret kunst til udlodning. Alle donerede værker bliver præsenteret i butikkerne i Bogense by i marts og frem til messen, hvor de vil blive præsenteret på scenen. Overskuddet fra lotteriet, hvor de flotte donerede kunstværker er attraktive præmier, vil gå til Mødrehjælpen.

Al overskud fra Soroptimisternes kunstmesse, Eventyrlig Kunst, går til velgørende formål. Sidste år blev overskuddet givet til Reden i Odense, som arbejder for og blandt socialt udsatte kvinder over 18 år. I år vil overskuddet gå til Trafficking – “Stop Kvindehandel” – Et projekt, der hjælper unge udenlandske kvinder, der står i en desperat situation. Herudover gives økonomisk håndsrækning til uddannelse og social indsats for teenagemødre i Rumænien.

Titlen ‘Udvej’ på min donation ligger i tråd med den type hjælp, som Soroptimisterne forsøger at give de udsatte kvinder, for derigennem at gøre den enkelte kvinde i stand til at blive ”herre i eget liv”.


Indtryk fra de 3 messedage i april 2018. Mange besøgende og rigtig god stemning alle tre dage 🙂