Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Hvidovre Medborgerhus

... en del af mit kunstneriske univers

Hvidovre Medborgerhus

Nu kan en del af mine billeder ses i Hvidovre Medborgerhus i forhallen til biblioteket og i Caféen i det meste af oktober måned.

IMG_0109

 

Vi satte billederne op i formiddags, og vi var knap nok færdige, før folk strømmede ind i caféen.

 

 

Udstillingen er lavet i samarbejde med Hvidovre Kunstforening. Forhallen rummer 14 af billederne, og den er åben hver dag i bibliotekets åbningstid. Fra forhallen er der

 

 

adgang til caféen, som har åbent mandag – fredag 11.30 – 14.00, og der hænger de sidste 13 billeder. Det er dejligt med god plads omkring billederne, hvoraf flere af de største måler over 1 meter i længden.

 

Hvidovre Medborgerhus er kommunens samlingspunkt for kunst og kultur. Det ligger lige ved siden af Hvidovre Rådhus på adressen Hvidovrevej 280 og deler adresse med både hovedbiblioteket og en lille café.

 

Der vil ikke finde en egentlig fernisering sted, men kig forbi i uge 41, 42 eller 43, når det passer dig og køb en let frokost eller en kop kaffe i Bibliotekscaféen, mens du nyder kunsten. (Og nej, jeg får ikke provosion 🙂 ).

 

De udstillede værker er til salg efter udstillingen, men du kan altid rette henvendelse til mig, hvis du ønsker at aflægge mig et besøg for at se de værker, jeg aktuelt har hjemme.