Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Udstilling hos Coloplast

... en del af mit kunstneriske univers

Udstilling hos Coloplast

Udstillingen hos Coloplast i Humlebæk, er slut. Her er mine indtryk fra den forløbne måned.

Udstillingsarealet
Det var en imponerende lang, høj, hvid væg i en af transportgangene, der forbinder de forskellige afdelinger i Coloplast. Her kom fotolærrederne til at hænge i det naturlige lysindfald fra side- og ovenlysvinduer, mens fotopapir blev placeret i en af kantinerne.

Placering af værkerne
Vi snublede lidt ved ophængningen, da der manglede kroge til snorene i galleriskinnerne, men på gulvet vi fik placeret billederne i den rækkefølge, vi gerne ville have. Jeg sætter stor pris på at have min hustru med ved ophængningerne, da hun har det store overblik, og jeg har fokus på detaljerne. Næste dag hængte kunstforeningen billederne op efter vores anvisninger.

Hvad sagde medarbejderne
Her hang billederne nu hele juni måned, og jeg fik mange rosende ord med på vejen. Bl.a. fra kunstforeningen ved Bo Rud Nielsen, som skrev til mig: – Det er en meget flot udstilling, som vi glæder os meget til at beundre flere gange om dagen i løbet af den næste måneds tid 🙂.