Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Luftkastellet bliver fyldt med kunst

... en del af mit kunstneriske univers

Luftkastellet bliver fyldt med kunst

Luftkastellet_2014-2smallI foråret havde jeg en god udstilling her i Luftkastellet i Malmø. Nu gentager jeg successen den sidste weekend i oktober, fra fredag 24/10 til søndag 26/10.

Den store sal vil være fyldt med kunst i forskellige afskygninger, og både billedkunst, skulptur og smykker vil blive præsenteret af de mange svenske og danske kunstnere.

Den 1800 kvadratmeter store bygning ligger lige i vandkanten ved Øresund tæt på Øresundsbroen, og ved at følge broens linier kan man i godt vejr skimte København for enden af broen. Bygningens form minder om et skib og har flere lighedspunkter med det kendte kunstmuseum Arken syd for Købenkavn.

Når du kommer frem, er der rigelig plads til parkering, og i restauranten er der mulighed for servering af mad og drikke. Da den er placeret i et åbent, forskudt plan hævet over salen, kan du  både nyde udsigten ned over kunstmessen og samtidig følge havets bevægelser gennem de store vinduespartier ud til Øresund. 

 Kunstmessen har åbent
fredag den 24. oktober kl. 13 – 18
lørdag den 25. oktober kl. 11 – 19
søndag den 26. oktober kl. 11 – 17
… og der er fri adgang og parkering alle dage.

Adresse: Luftkastellet | Utsiktsvägen 10 | 216 11 Limhamn. Link til Google Map.

Du kan se billeder og omtale af min deltagelse på forårets kunstmesse i Luftkastellet her.


Kunstmessen er nu slut. Det blev en rigtig god weekend med en dejlig stemning blandt både de mange besøgende og udstillerne. Alle hjalp hinanden, hvor der var brug for en ekstra hånd, og publikumsinteressen var stor.

Her er en lille 3-minutters video og et par billeder fra den spændende weekend.

 

luft_IMG_0888 luft_IMG_0896 luft_IMG_0898