Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Hjemmesiden er nu i luften

... en del af mit kunstneriske univers

Hjemmesiden er nu i luften

GammelHjemmesideJeg har arbejdet rigtig længe med denne store omlægning af hjemmesiden, og nu siger jeg farvel til den gamle hjemmeside. (Se hvordan den så ud her til højre). Selvom jeg har været meget omhyggelig, så kan der være enkelte ting, der stadig driller lidt. Jeg har været nødt til at gå på kompromis med enkelte ting i layoutet, og der kan komme små justeringer hen ad vejen. Jeg håber, at du vil bære over med disse småting, for jeg er rigtig glad for min nye måde at præsentere mine værker og mine beskrivelser på.

Baggrundsbilleder

I sidens fulde bredde vil der køre billeder af nogle af mine værker. Hvis du vil stoppe et enkelt billede, kan du blot lade musen hvile over billedet. Dette gælder også, selvom du har valgt et emne i menuen, og der er tekst i den midterste del af skærmen. Hvis du vil se et baggrundsbillede uden tekstblokken i midten, klikker du blot på mit logo helt øverst til venstre på siden.

Galleri

I galleriet har jeg valgt at samle alle mine værker på fotolærred for sig og alle fotopapir for sig uden den tidligere opdeling i størrelser. Det var alligevel svært at definere en grænse mellem små og store værker, der gav mening.

Bloggen

Som noget nyt har jeg taget en blog i brug. Meget af det nuværende indhold vil for mine faste besøgende være velkendt, men opsætningen, formen og udtrykket er fuldstændig forandret, som du kan se. Jeg glæder mig til at skrive lidt om både de igangværende udstillinger og om de planlagte for den kommende tid. Også nye værker vil jeg skrive om i bloggen, men jeg har endnu ikke lagt mig helt fast på de emner, jeg vil tage op. Du kan dog altid finde omtale af nyheder i min blog, men benyt også gerne mit nyhedsbrev, der udkommer 4 – 8 gange om året.

Logo

Jeg syntes det var på tide med et nyt logo, og jeg har valgt farver udfra de samme farver, som jeg bruger her på siden. Mit logo har jeg lavet som en komposition af kameralinse og malerens staffeli, idet mine værker jo tager udgangspunkt i de fotos, jeg selv har taget, og viderebearbejdelsen af disse på min computer, som udgør mit ‘staffeli’.

Kommentarer

Rigtig god fornøjelse med dit besøg her på siden. Du er velkommen til at lægge en kommentar på de steder, hvor du får lyst 🙂 .