Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Separatudstilling på Vilvorde Kursuscenter

... en del af mit kunstneriske univers

Separatudstilling på Vilvorde Kursuscenter

Jeg har netop sat denne nye udstilling op i dag på Vilvorde Kursuscenter. Der er placeret 24 små og store værker i foyer, på gange og i restauranten.

Vilvorde er et rigtig spændende kursuscenter, og et hus hvor der foregår vidensdeling i inspirerende omgivelser. Her afholdes mange kurser, som virksomheder har tilrettelagt for deres medarbejdere, og forskellige arrangører har valgt at placere deres spændende workshops her. 

Vilvorde Kursuscenter ligger op ad Ordrup Krat kun 200 meter fra Dyrehaven, og bygningen falder ind i den omkringliggende natur som en aktiv del. Netop derfor er det mig en stor glæde at udstille her i disse omgivelser, hvor inspirationskilderne til mine værker kommer så tæt på.

Hvis du kommer forbi, skulle jeg hilse fra direktøren og sige, at du skal være velkommen til at kigge indenfor og se mine værker i disse nye omgivelser. Henvend dig blot i receptionen, hvor der er åbent alle hverdage i december 2014 og indtil 27. janual 2015. Bemærk dog, at der er lukket mellem jul og nytår.

Du finder Vilvorde Kursuscenter
Vilvordevej 70
2920 Charlottenlund

 

VilvordeReceptionVilvordeRestaurantVilvordeKursuscenter