Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Min nye keramik

... en del af mit kunstneriske univers

Min nye keramik

Nye muligheder

Jeg har gennem den sidste tid følt, at jeg udover min fotokunst også havde behov for at udtrykke mig kreativt i flere end de to dimensioner, som lærredet giver muligheder for. Det var også væsentligt for mig at kunne skabe former og figurer med mine hænder.

Jeg tog derfor en gammel interesse op igen og gav den plads til at udfolde sig, og efter et forløb på skolebænken hos Peter Durlev på Københavs Keramikskole var jeg klar til at eksperimentere videre selv. Det keramiske formsprog har givet mig nye spændende kanaler at udtrykke mig igennem.

På hylderne i mit værksted står der nu flere ting, der er klar til at komme med på mine udstillinger, og jeg glæder mig meget til at lade min keramik stå side om side med min fotokunst. Al omtale af mine udstillinger vil som hidtil stadig være beskrevet her på siden med fotokunst.

Alle mine emner er fremstillet i hånden. Jeg anvender både stentøjs- og porcelænler og finder glasurer, der både passer til form og farve på leret.

Se mere på min keramikside.