Location, DK-2670 Greve
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Ny udstilling hos Sund & Bælt

... en del af mit kunstneriske univers

Ny udstilling hos Sund & Bælt

I går satte jeg nye udstillinger op hos Sund & Bælt, der som bekendt bl.a. driver Storebæltsforbindelsen, broen mellem Fyn og Sjælland. Det var en udstillingsaftale fra sidste sommer, der nu kom til udførelse.

 

Sund_Halsskov_3

Sund & Bælts hovedkvarter ligger i København, og jeg ankom her om formiddagen med en halv snes billeder. Jeg blev godt modtaget og hjulpet op på 6. sal, hvor der er en fantastisk udsigt over byens tage. To større billeder fik jeg placeret skråt over for receptionen, og resten af billederne kom til at hænge i de to lange gange, der ligger i forbindelse med receptionen. Jeg anbragte flest billeder i den gang, som jeg havde fået indtryk af, at de fleste medarbejdere benyttede. Den forrige kunstners billeder skulle retur til Halsskov, og jeg tilbød at tage dem med.

 

Efter at have været hjemme efter flere billeder, satte jeg nu kurs mod Sund & Bælts administrationscenter i Korsør, der ligger i tilknytning til Storebæltsbroens betalingsanlæg. Jeg fik båret mine billeder ind og fik afleveret den tidligere kunstners billeder. Her var der lidt større forhold, og det tog lidt tid, før jeg tog beslutning om ophængningen.

 

Mens jeg hængte billeder, op blev jeg ringet op af en medarbejder fra hovedkvarteret i København. Hun fortalte, at der var utilfredshed med udstillingen, og jeg var lige ved at tro, at de ikke brød sig om mine billeder. Det viste sig dog, at medarbejderne på den ene lange gang ikke var tilfredse med kun at have to billeder hængende, mens der hang langt flere på den anden gang. Hun tilbød at arrangere billederne, så de blev mere ligeligt fordelt, hvilket jeg takkede ja til og åndede lettet op.

 

Ophængningen i Korsør blev afsluttet, og jeg ønskede dem god fornøjelse med udstillingen, som nu skal hænge der i både januar og februar.