Location, DK-4500 Nykøbing Sjælland
+45 26740871
kunst@mortenfunder.dk

Nye lokaler på Kunstnerfløjen maj 2023

... en del af mit kunstneriske univers

Nye lokaler på Kunstnerfløjen maj 2023

Både Joan og jeg er i løbet af foråret flyttet fra 2. sal og ned i stueetagen, hvor vi langsomt etablerer os på vores værksteder og i vores showroom. Vi er glade for nu at kunne følge de generelle åbningstider for Kunstnerfløjen, som i sommerhalvåret fra Sankt Hans og indtil september er hver torsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 11 – 16.

Du er altid velkommen til at kigge indenfor på vores værksteder. Benyt lejligheden til at se, hvad vi aktuelt arbejder med.

PS. Vi tyvstarter og åbner allerede lørdag og søndag, både 10. – 11. juni og 17. – 18. juni, alle dage kl. 11 – 16. Vi glæder os til at se dig :-).

Om Kunstnerfløjen
Kunstnerfløjen er et åbent og eksperimenterende kunstnerfællesskab, hvor omkring 30 kunstnere her lejet sig ind.

Kunstnerfløjen er inddelt i 3 etager. Stueetagen er åben med forskellige arbejdende værksteder, og sommerens fællesudstilling hedder Souvenir, hvor både Joan og jeg deltager. På 1. sal kan du være heldig, at der er åbne værksteder udover den første lørdag hver måned hele året.

Det er både inspirerende og berigende at se på kunst i det miljø og på det sted, hvor kunsten skabes. Kunstnerfløjen er hjemmebane for meget forskellige kunstnere, som spænder over bl.a. billedkunst, broderi, keramik, smykkekunst, forfatterskab, skuespil, skulptur, fotokunst og tekstil.