loading
loading
"Metamorfose"
"Savanne"
"Skovørn"
"Noctiluca"
"De Glemtes By"
"Jordbærdrømme"
"Underværket"

Med Team-Art i Brøndsalen 2019

Som fast medlem af kunstgruppen Team-Art udstiller jeg i Brøndsalen. Vi er 10 etablerede kunstnere, der hvert år har reserveret Brøndsalen til vores årlige udstilling i sensommeren. I år har vi inviteret 4 gæsteudstillere, og alle 14 kunstnere glæder sig til at vise nogle af deres bedste værker frem.

Udstillingsperioden er i år fra søndag den 1. september til og med torsdag den 12. september 2019.

Kom til fernisering søndag, den 1. september kl. 14.00 – 18.00.

Herefter er udstillingen åben hver dag kl. 11 – 18 (undtagen lørdag d. 7. september og torsdag d. 12. september, hvor der begge dage lukkes kl. 15).

Gratis entre!

Adressen er

Brøndsalen
Haveselskabets Have, Frederiksberg Runddel 1
2000 Frederiksberg

Team-Art er en sammenslutning af etablerede kunstnere, der holder fast ved det umiddelbare i billedkunsten. Gruppen spænder vidt i de forskelliges udtryk, og vi bestræber os altid på, at der sker en udvikling fra år til år. Fra i år har jeg som fast medlem den store glæde at være med til at præge udviklingen i kunstgruppen.

Bliv støttemedlem

Som støttemedlem deltager du i lodtrækningen som i år finder sted onsdag d. 11. september kl. 17.30 i Brøndsalen. Til denne lodtrækning skænker de aktive medlemmer af Team-Art hvert år kunstværker. Du kan læse mere om fordelene ved at være støttemedlem på Team-Arts hjemmeside.


 

 

 

 

 

27 august 2019 Posted By : Morten Funder 0 Comments

Related posts

Leave a Reply